Szeged, Bécsi krt. 2-4. II/13. Bejelentkezés: 06 20/51-71-200
Fitor Tímea

româneşte   romaneste

Vendégkönyv

A "sziget" egy olyan hely, amit elképzelünk magunknak, ahol képzeletben megnyugszunk, feltöltődünk. Timi "Szigete" ezt az életben teszi meg.
Test, lélek és szellem ápolása valósul meg itt. Áldásos, jótékony hatását én is érezhettem és érezhetem.
Nagyon köszönöm: D. Ildikó


Azok közé tartozom, akik életük során már igen sok fogyókúra receptet kipróbáltak. A kínai masszázs kúra alatt nem éheztem, nagy kávés lévén nem is kívántam a kávét, mégis energikus voltam. Anyagcsere problémámon is segített. Az állandó kontroll (étkezési napló, 3 liter vízfogyasztás, súly- és vérnyomásmérés) mindenképpen hasznos. Az étkezési szokásaiban észrevétlenül rendszerességre szoktatja az embert. Két hónap alatt 10 kg-ot fogytam. A kúra után is tudom tartani a súlyomat, mert ha néha bűnözök, akkor másnap kevesebbet eszem, többet mozgok. Kéthetente járok masszázsra, ami feltölt, jobb kedvre derít, javítja a közérzetemet. Timi szalonjának első vendégeként együtt éltük meg az első eredményeket, sikereket. Mindenkinek ajánlom, még a szkeptikusoknak is! Kipróbáltam és hidd el működik!
Nagyon köszönöm és további sikereket kívánok! Hné Cs. Viktória


Az "Életmód Sziget" egy nagyszerű hely! Az elhasznált léleknek és testnek egyaránt igazi felüdülés.
Nagyon szépen köszönöm: Bné Sz. Mária


A kínai masszázs csodálatos, kihagyhatatlan!
Köszönöm szépen: Csné P. Irén


Mindig is könnyen fogytam-híztam, ráadásul többször is eddigi életem folyamán, de a kisfiam születése mindent megváltoztatott. Azelőtt diétával és némi mozgással elértem, hogy a pluszkilók leugráljanak rólam, viszont a fiam születésével újra kellett értelmeznem mindent, amit magamról, a testem működéséről tudtam. Hiába diétáztam és tornáztam ugyanúgy, mint régebben mikor nem tetszettem magamnak, sajnos az eredmény messze elmaradt az elvárhatótól. Így kerültem Timihez - végső elkeseredésemben - hogy tegyen csodát velem. Szerencsémre az Ő pozitív életszemlélete és csodás keze hamar meghozta a változást. Habár a diétás étrendemen lazítottam - nem is kicsit - de természetesen még mindig odafigyelek, hogy rendszeresen, lehetőleg napi ötször étkezzem és hetente legalább háromszor 1 órát tornázzak és ami a legfontosabb, hogy a heti 1 "szeánsz" Timinél elmaradhatatlan . A 15 kg mínusz igazolja a módszer sikerességét, de mint mindenben, itt is a rendszeresség és a kitartás a kulcsszó.
Amiről elhisszük, hogy elérhető, azt elérjük. Sz. Viki


A masszázs számomra kellemes volt, ott aktuálisan is illetve, hosszabb távú pozitív hatásokat vettem észre. Kiegyenesúlyozottabbnak érzem magam, vidámabb vagyok, jobban kezelem a problémás helyzeteket, valamint a korábbi enyhe nassolási kényszerem is megszűnt.
Köszönöm. T. Rebeka


Hosszú idő óta lábfájásban szenvedtem. Egy-pár nyirok masszázskezelés igen jót tett. Azóta tudok éjjel aludni és nem görcsöl a lábam és jó a közérzetem.
Köszönöm! Dné Sári


Immár fél éve koptatom a masszázságyat Timi szalonjában. Sok dolog megváltozott az elmúlt fél év alatt. Autoimmun betegségből fakadó, gyulladást jelző laborértékeim 5 év után először kerültek a normál tartományba. Évek óta szenvedtem a menstruációs görcsöktől. Ma már negyedannyi gyógyszerrel és elviselhető fájdalommal élem meg "azokat a napokat". Ami pedig sem gyógyszermennyiségben, sem laborértékben nem mérhető, számomra mégis a legfontosabb az, hogy bármilyen fizikai/érzelmi állapotban vagyok, az akupresszúrás masszázs után testileg és lelkileg is megtelek erővel. Igazi "ide nekem az oroszlánt is" érzés fog el és még napokig érzem ezt az energetizáló hatást.
Köszönök mindent: K. Bea


Kedves Olvasó!

Mintegy két hónappal ezelőtt teljesen kifacsartan kerültem Tímeához.
A fizikai és mentális kimerültség komoly tüneteket produkált nálam. Szívritmuszavar, változó vérnyomás és koszorúérgörcs formájában jelzett a szervezetem, hogy komoly életmódváltásra van szükségem. A probléma, hogy betegségek tüneteit gyógyszeresen lehet kezelni, de az okok nem szűnnek meg ezzel, a következmény még több gyógyszer, mellékhatás. Marad az életmódváltás! De hogyan? Hisz a munka marad, a problémák maradnak, én is ugyanaz vagyok. A kezelőorvosom, aki elismert remek szívgyógyász, javasolta, hogy forduljak kineziológushoz, stresszoldóhoz. Egy másik kedves barátom pedig, hogy próbáljam ki az akupreszzúrás masszázst, a hölgy aki végzi, hetek óta rendben tartja ezzel a vérnyomását és leadott 6 kg-ot és vállalkozó létére sokkal jobban bírja a stresszes hétköznapokat.
Így kerültem Tímeához.
11 alkalmon vagyok túl és egy kineziológiai stresszoldás találkozón.
A stresszoldás segített helyretenni magam. Magam sem értem, hogy látom másként, világosan a dolgokat és tudom, hogy nem nekem kell a világ összes problémáját megoldanom.
A masszázsok pedig egyszerre pihentetnek, nyugtatnak meg és töltenek fel energiával.
Megduplázódott az energiám és mintha tizedére csökkent volna a stressz, pedig nem változott semmi körülöttem, jelentősen javult a közérzetem.
Hozzáteszem, hogy emellett nálam is jelentős a testsúly csökkenés.
Biztos vagyok benne, hogy jó úton járok. Bíztatom magam, hogy csak így tovább, maradok Tímea állandó vendége és javaslom mindenkinek, hogy kövesse példámat, nem bánja meg! Dr. P. Judit


Azért jöttem az "Életmód Szigetbe", mert szeptemberi esküvőmre fogyni szerettem volna. A kezelés 1 hónapja alatt többet kaptam a fogyásnál, melynek eredményeként elindultam egy úton, melyet életmódváltásnak hívnak.
KÖSZÖNÖM. Detti Ui.: De azért hetente jövök!


Az "Életmód Sziget" kezelései nem csupán egy fogyasztó masszázs. Nagyon fontos volt számomra, hogy szervezetem működésének helyes mederbe való terelését segítette. Magas vérnyomás, állandó fáradt közérzet, kórós anyagcsere probléma, az állandó stressz következmények nyomasztó hatásai terhelte szervezetemet. Nem a fogyás volt a legelső célom, fontosnak éreztem, hogy megcsináljam a teljes kúrát. Így már az első héttől jobban megismertem szervezetem működését, megtanultam, milyen fontos a helyes táplálkozás, hogy milyen fontos a szervezetünk egyensúlya ami nem automatikus, pedig tényleg intelligens a biológiai szervezetünk.
A kúra alatt fogytam 10 kg-ot, ezt nehézség nélkül tartom, de a legfontosabb, hogy a vérnyomásom normál szintre csökkent gyógyszer szedése nélkül, a teljesítő képességem (fizikai és szellemi is) hihetetlenül megnőtt.
Szerintem ezt mindenkinek meg kellene tanulnia és tapasztalnia. Köszönöm a folyamatos lehetőséget, az eredményeket!
M. Miklósné


Habár még fiatal vagyok, sajnos mégis tapasztaltam a túlsúly negatív következményeit. Rossz közérzet, sokszor rossz hangulat, nehézkes mozgás, stb. 2009. novemberétől kezdtem el az Életmód Sziget kínai akupresszúrás masszázsaira járni, valamint a fogyasztó kezeléseken, kúrán részt venni. Négy-öt hónap után 10 kg-tól sikerült megszabadulnom. Mindezek mellett a masszázs és a folyamatos méregtelenítés hatására energikussá váltam, egyre jobban meg voltam elégedve magammal. Az üzletből mindig pozitívan és feltöltődötten léptem ki, és ez a mai napig is igaz! Az Életmód Szigetet mindenki számára ajánlanám, akinek lehangoltak a napjai, rossz a közérzete, egészségügyi problémái vannak, vagy csak kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik.
Köszönettel, állandó vendégetek és barátotok: M. Ágó


Mi is azon szerencsések közé tartozunk, akik nyitás óta élvezik Timi "kezeléseinek" jótékony hatásait. Kisfiam és én is a makói kezdet óta rendszeres vendégek vagyunk. Mivel a kezelések eredményét már korábban kolléganőimen is láttam, kíváncsian vártam, hogy végre ki is próbálhassam. A siker nem váratott sokáig. A Sziget nevében is szereplő "Életmód"-unk is változott, sőt a szemléletünk is az alkatunkkal együtt.
Hálásak vagyunk mindezést Timinek, köszönjük a lehetőséget és aki teheti ajándékozza meg önmagát és szeretteit ezzel a lehetőséggel.
S. Mária és Lackó


Amikor becsukódik az Életmódsziget ajtaja mögöttem olyan, mintha megállna az idő. Azt érzem, hogy én vagyok a középpont, mindenki csak azért dolgozik, hogy nekem jó legyen. Ha nekem jó, rengeteg szeretetet tudok továbbadni a körülöttem lévőknek, mindazoknak akiknek szüksége van erre. Timi és Zoli szelíden terelget, elindít egy olyan úton, ahol egy idő után a kezemet elengedve már tudom, mit kell tennem. Köszönöm mindkettőtöknek a rengeteg élményt. Kívánom az ide betérőknek, hogy saját életükben hasonló tapasztalatokat szerezzenek... és merjenek hinni, mert a segítő kezek közel vannak.
Köszönettel és szeretettel: M. Tímea


"Nincs jó és rossz, csak azok hiánya és ismerete létezik." (Szokratesz)

Ez jutott eszembe amikor Timivel beszélgettünk s a munkája kapcsán életszemléletébe is bepillantást nyerhettem. Testi fájdalom hatása melyet csípőben éreztem. Gyanakodva elemeztem mi lehet ez: gyulladás, idegbecsípődés? Tenni akarok ellene: nem gyógyszerekkel, tevőlegesen. Egy véletlen hirdetés kapcsán figyeltem fel erre a gyógymódra. Kíváncsiságom és tenni akarásom vezetett Timihez. Szemléletében a pozitív erők, a masszázs pedig szervezetemet öngyógyításra serkentette. Miben nyilvánult ez meg? Abban, hogy 5 alkalom után más semmi fájdalom nem érződött. Testi közérzetem természetes volt, jó. Súlyomból 2 kg-ot fogytam, igaziból ezt nem is tűztem ki célul. Köszönöm szépen a megosztott gondolatokat, ismereteket és a masszázst is. Szné Margó


Könnyen azt hisszük, hogy csak fekete és fehér van, hogy a problémák (ahogy Timi üzenné: feladatok) megoldhatatlanok. A valóság ettől sokkal szebb! Vannak a színek, amelyeket, ha akarjuk, mi választunk meg és ezek körberagyogják napjaink... Nehezen indult, de jó úton járok. Nincs mit szégyellni, merni kell, próbálni kell. A megoldás a szemetek előtt lesz, csak merjetek Timitől segítséget kérni az előttetek álló feladathoz való megmérkőzésre. Szívből ajánlom őt és munkásságát, általa az életed éled szebben! Köszönöm! Sz. Barbara


Timi segítségét először akkor kértem, amikor nagyon kellemetlen vállfájás gyötört. A stresszes életmód és a fárasztó vizsgaidőszak nagyon megviselte a szervezetemet, ezért úgy gondoltam ideje tenni valamit!
Első alkalommal masszírozta meg a talpam és a nyaki illetve vállizmaimat és az eredmény hihetetlen volt! Elmúlt a görcsös fájdalom, majd a későbbi masszázsok hatására sokkal energikusabbá váltam. Tudtam a tanulásra koncentrálni és a közérzetem is sokkal jobb lett.
Timi folyamatosan lát el hasznos és nagyon értékes tanácsokkal, amelyek igazi kincsnek számítanak a mai rohanó világban.
Tanárként, az osztályteremben is alkalmazom az "X"-es feladatot, ami a figyelmet és a koncentrációt segíti nagyszerűen. A gyerekek kedvelik az "X-faktort" (ahogy ők nevezik) és mindig élvezik ha kicsit mozoghatnak.
Mindenkit csak biztatni tudok; ha teheti próbálja ki az Életmód Sziget nyújtotta lehetőségeket!
Timi nagyszerű, empatikus és segítőkész személyiség, aki szakértelmével és lelkesedésével mindig megtalálja a problémára a megfelelő megoldást.
Köszönettel: M Zsuzsanna


Nagy öröm ért. Talpmasszázzsal "eltűnt" a cisztám. Nagyon köszönöm. Sné Erika


25 évvel ezelőtt egy rákos megbetegedés miatt mellműtéten estem át. Másfél éve a jobb karom hirtelen dagadni kezdett, amely a nyirokmirigyek működésével volt kapcsolatban. Több orvosnál is jártam, akik a gumiharisnya viselését javasolták számomra. Azonban annyira meg volt dagadva a karom, hogy a fásli szorítását túl erősnek éreztem. Végül a körzeti orvosom javaslatára felkerestem Timit, aki 4 hónapja hetente kétszer masszírozta a karomat. Előre szólt, hogy a javulás hosszadalmas folyamat lesz. Bár mindkét részről sok türelemre volt szükség, mostanra már szemmel látható a változás. A duzzanat egyre inkább kezd lelohadni, és a bőröm sem feszül már. Úgy gondolom, a javuláshoz elengedhetetlenül kellett, hogy nem hagytam abba a jobb karom dolgoztatását, de nem sikerülhetett volna a rendszeres masszírozás nélkül. Köszönöm szépen a segítséget. H. Istvánné


Mindig élmény fantasztikus emberek társaságában lenni. Timi és Zoli ilyen emberek. EMBEREK. Az Életmód Sziget az a hely, ahova belépve úgy érezheted, valóban egy szigeten vagy, távol minden bajtól, rossztól. A saját "bajod" is csökken, szinte jelentéktelenné zsugorodik már akkor, amikor ide belépsz.
Különleges élményt jelentenek a Timi "gyógyító kezei" által végzett masszázsok. Amíg az ő keze jár, addig Te beszélhetsz, hallgathatsz, ahogy neked a legjobb. A lényeg: megszabadulhatsz testi-lelki gondjaidtól, amelyek a válladat nyomják, a gerincedet feszítik, gondolataidat lefoglalják, belül emésztenek.
Timiék különleges lelke, szelleme sok-sok energiát szabadít fel.
Az eddig eltelt másfél év alatt, amióta rendszeres "szigetlakó" vagyok hetente 1-1,5 órára, az az 1-1,5 óra az, amit (főleg munka közben) várok. Nagyon várok. Az egész héten felgyülemlett feszültség, fáradtság oldódik, múlik a pénteki masszázsok alatt. Én szerencsés vagyok. Timi személyében egy BARÁTOT is találtam, egy jó barátot. Köszönöm.
Bízom abban, hogy sokáig jöhetek még ide, mert itt tényleg "jó lenni". Kívánom, hogy sok-sok vendég költözzön hetente 1-2 órára erre a "szigetre". Nem fogják megbánni. Sz-né Mária


Azon szerencsés emberek egyike vagyok, aki idén július óta "élvezi" a talpán Timi kezének gyógyító érintését heti kétszer is. A kapcsolatunk majdnem "ezeréves"! Érintése a talpamon, szavai a lelkemben mindig telibe találnak! Köszönöm, hogy vagy nekem, nekünk. Dné Mária


B.Orsi ábrája


Kismamaként járok ide, immáron 4 hete. Nagyon intenzív váll és derékfájdalmaim voltak. Sokan óva intettek, hogy kismamaként masszíroztassam magam, de én mégis éreztem, hogy ez csuda jó lesz! Sokat enyhültek, mondhatni megszűntek a fájdalmaim, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm, és bízom benne, hogy még sokat találkozunk! K. Tímea


Kedves Olvasó!

2010. év elején találkoztam először a miaomei masszázzsal, Timi által. Nem titkolt célom a fogyás volt, amivel több-kevesebb sikerrel küzdöttem. A kezelések végére rájöttem, sokkal értékesebb dolgot kaptam a fogyásnál. A változás valóban centikben is mérhető volt, azonban az igazi változás a szervezetem egészségi állapotának jelentős javulásában volt mérhető. Évek óta ülőmunkát végzek, amelynek egyik negatív mellékhatása az anyagcsere lelassulása. Sokszor nap végére úgy néztem ki, mint egy lufi, ami nemcsak a látvány miatt zavart, hanem sokszor fájdalommal is járt. A masszázstól ezek teljesen elmúltak, ami után sokkal energikusabbá és nem utolsó sorban vidámabbá is váltam.
A kezelések során kialakult Timivel egy olyan közvetlen kapcsolat is, amitől teljesen nyitottá váltam előtte. Egy-egy találkozás után szinte repültem hazafelé, mert le tudtam pakolni a vállamat nyomó problémákat. Azt hiszem ebben van a titok nyitja... Most már hiszem, hogy minden lelki probléma, idővel valamilyen testi betegséget okoz... A régóta meg nem emésztett lelki problémáktól megszabadulva, megszűntek az "emésztési-gondok" is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy álljon meg ebben a rohanó világban és nézzen a testi problémák mögé... Timi segít ebben.  S. Niki


Régóta fontolgattam, hogy ellátogatok az Életmód Szigetbe, de meg kellett, hogy érjen bennem a gondolat. Szerencsére megtettem az első lépést és felkerestem Timit. Pszichoszomatikai tanácsadásra jelentkeztem, mivel évek óta mindig valamilyen betegség rabjaként tengődtem. Mára sikerült elérnem, hogy vagy már gyógyulófélben vagyok vagy teljesen megszűntek a panaszaim (köztük például a mindennapos fejfájásom, amit több orvos sikertelenül kezelt). A másik hatalmas pozitívum, hogy a gondolkodásomra is nagy hatással volt az itt eltöltött idő. Régen jellemző volt rám a letargikus hangulat, de ma már másként állok neki a dolgoknak, más szemszögből figyelem, tudom, hogy minden mozzanat tanít nekem valamit. Képes vagyok örülni az életnek, a pillanatnak. A környezetem is kedvező hatásról számol be, főleg a párom, aki rendkívül szkeptikus (volt?) az efféle témában. Mindemellett Timi segített különböző tanulási módszerek elsajátításában is, amelyekkel eredményesebb tudok lenni. Ez sem utolsó szempont, főleg így, hogy egyetemre készülök. Tudom, hogy még dolgoznom kell magamon, de már ismerem a módját és így menni fog. Még egyszer szeretném Timinek megköszönni a segítségét, hogy néhány dolgokban felnyitotta a szemem és megmutatta a boldogsághoz vezető utat! :) L. Nóri


Az ÉLETMÓD SZIGET változást hozott a gondolkodásomban. Timivel való beszélgetések, rádöbbentettek a saját hibáimra. Ha körülöttem valami nem úgy működik, először magamban keresem a megoldást. Timi a szellemi vezetőm. T-né B. Ilona


",,,Első találkozásunk után egyszerűen úgy éreztem, hogy egy másik bolygóra léptem, sőt én magam is más lettem. Sokkal nyugodtabb, nyitottabb és a stresszt szinte keresnem kellet, de nem tettem. Hogy milyen voltam előtte? Pont az előbbiek ellentettje volt rám jellemző: feszült, ideges, szomorú, fáradt. Mi játszódott le bennem ez alatt az első két óra alatt? Hiszen csak bementem, beszélgettünk és eljöttem. De ekkor mégis mi történhetett? Timi elindított egy olyan úton, amin nekem kell végig mennem, "dolgoznom kell rajta", de ha kell ő ott lesz, segít. A második találkozásunk is hasonló élményekkel gazdagított, és alig vártam a következőt, meg a következőt.
Rögtön utánam, vagy inkább mellettem a családom a leghálásabb Timinek. Ők látják, érzik azt a változást, amin keresztül mentem, megyek. Ez egy hosszú folyamat, amely során megismered önmagad, egy olyan remek ember segítségével és biztatásával, mint az én Timi barátnőm. Igen, ráadásul még az a szerencse is ért, hogy barátok lettünk.
Kívánom minden Kedves Olvasónak, hogy ismerje meg ezt az élményt, hogy legyen boldog és
kiegyensúlyozott. Timi segítségével nekem ez 42 évesen sikerült! T. Erika


2 éve ismerem Timit, talán már kicsit több is. Nehéz szavakkal leírni, hogy milyen fantasztikus hatással van rám a puszta jelenléte, a belőle áradó nyugalom és pozitív életszemlélet. Sokszor elég csak egyetlen kérdést feltennie, hogy a dolgokat másként lássam. Nekem Timi elsősorban lelki tanítóm, de a fantasztikus masszázsai a testemnek is gyógyírt jelentnek. Timi mellett megtanultam, hogy a test és a lélek egy, mindkettővel törődni kell. És a legfontosabb, amiért örök hálával gondolok rá, a csodálatos talpmasszázsával a beteg kisfiam állapotán nagyon sokat segített. Ha tehetném, mindenkinek felírnám a heti 3x1 Timi kezelést. Legyen a léleknek vagy akár a testnek szüksége rá! Tné L.Mária


Ma már nagyon elcsodálkozom azon, hogy első találkozásunk előtt hosszú hónapokig naponta jártam az Életmód Sziget bejárata előtt anélkül, hogy felfigyeltem volna az ablakban látható hirdetésre. Közel fél év telt el, míg bátorságot merítettem, hogy kielégítsem kíváncsiságomat, bár most már bevallom: nagyon izgultam. Abban az időben életem egy igen nehéz periódusát éltem, mind mentális, mind fizikai értelemben. Timivel való első beszélgetésünket követően nagyon elcsodálkoztam, mert hosszú idő óta ő volt az első olyan személy, akinek őszintén és fenntartások nélkül mertem beszélni gondjaimról. Az azóta eltelt másfél év minden egyes találkozásakor azt éreztem, hogy egy más ember lép ki az ajtón, mint aki egy órával ezelőtt ide érkezett. Egy kedves szó, egy bátorító mosoly mindig elég volt, hogy más színben lássam a világot. Az őbelőle sugárzó pozitív életszemlélet és optimizmus mindig például szolgált számomra és segítségemre volt az addig megoldhatatlannak tűnő problémák más szempont szerinti megértésében és feldolgozásában. A vele való együttműködés hatására úgy érzem, más ember lettem, s ez számomra talán kapcsolatunk legfontosabb hozadéka amellett, hogy fáradságos munkával 26 kg súlyfelesleget tüntetett el rólam. Drága Timike! Köszönöm a segítségedet, az őszinte barátságodat és nem utolsó sorban a kitartásodat. (Bevallom, lehet, hogy feladom, ha nem te vagy a segítőm). Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, hogy találjon meg téged, ha szüksége van segítségre. Őszinte barátsággal: G. Mária


2:1-ben! Sokan masszíroztak már, de nem ilyen színvonalon. Masszírozás közben a Veled való értékes beszélgetés is pozitív hatással volt rám, miközben látványosan szabadultam meg "méreganyagoktól" (nyirokmasszázs - narancsbőr). A nyugalom és a béke szigete! Köszönet érte. Timi! Kívánom, hogy sok-sok évig tudd folytatni ilyen szeretetben, egészségben küldetésed. Őszinte tisztelettel: Bné K. Erzsébet


Sokszor érzi úgy az ember, hogy valamiért nem mennek úgy a dolgai, nem érzi jól magát a bőrében, vagy épp elkeseredett, rossz kedvű, netán valami betegség gyötri. Én is így voltam ezekkel a problémákkal, amikor egy ismerősöm ajánlotta Timit. Bevallom, nem igazán hittem, hogy valaki tud nekem segíteni csupán azzal, hogy beszélget velem ezekről. De úgy gondoltam, egy próbát megér. Magam sem hittem, hogy már egy beszélgetés után is kezdtem másképp látni a dolgokat, önmagam, az életet. Igaz, szükség volt még egy pár lelki vesézéshez, de nagyon örülök, hogy belevágtam. Köszönöm azt a türelmet, azt a sok-sok időt, amit kaptam, és általa más embernek érzem magam. Sné Icu


Fantasztikusan érzem magam a masszázs alatt és után. Energiával, jó közérzettel tölt fel a Timivel eltöltött idő. Egyre fegyelmezettebb, kitartóbb lettem. Ami számomra még nagyon fontos, a lelki béke, ami szintén minden kezelés után egyre nagyobb hangsúlyt kapott az életemben. Érzem a jótékony hatásait a talpmasszázsnak, ami testi tünetekben is megnyilvánult (pl. a fejfájásom 15 percen belül elmúlt, a vérnyomásom rendeződött.) Amennyiben lehetőségem lesz, szeretnék minél tovább járni kezelésekre, mely számomra testi-lelki kiegyensúlyozottságot okoz. Ildikó
2013. április 25.


Kedves Olvasó! 58 éves vagyok, ritkán voltam megelégedve a testemmel. Fél életemet fogyókúrázva éltem, aminek a kötényhas lett a vége. A nyirokrendszerem nem működött tökéletesen, vizesedett kezem, lábam, fokozódott a vastagbél problémám is. Egyre nehezebb volt a tükörben szembesülni a testemmel. Sokat gondolkoztam a hasplasztikán, a házi orvosom kivizsgálásokat kért, amiket én nem akartam. Most már nagyon örülök, hogy halogattam ezeket a dolgokat. 3 hónapja járok Timihez, és egyre jobban érzem magam a bőrömben. A nyirokrendszerem kitisztult, a gyulladás elmúlt a vastagbelemben, fogytam 4-5 kg-ot úgy, hogy a hasamon a bőr feszesebb!!! Nagyon hálás vagyok, nem csak a masszázsokért, hanem Timitől kapott tanácsokért, beszélgetésekért, AHA élményekért. Őszinte szeretettel és tisztelettel: Márta
2013. június


Hála és köszönet azért a napért, amikor először jártam Timinél. A problémákat mintha valaki leemelte volna aznap este a vállamról. Szó szerint. Ami addig nyomasztott, azóta nem is gondolok rá. Az első masszázs után nyomtalanul eltűntek a 12 éve tartó nőgyógyászati problémáim - ezért nem lehetek elég hálás. A vállaim már nem ropognak, nem fájnak. Lelkileg sokkal kiegyensúlyozottabb, türelmesebb, megértőbb lettem. Köszönöm!! Ez nekem nagyon sokat jelentett. Ajánlom mindenkinek ezt a csodás változást lelkileg és testileg is!
E. 2013. október


Már régóta járok Timihez. A többiekhez hasonlóan én is hitetlenül kezdtem. Csak a méregtelenítő masszázs érdekelt és hogy fogyjak. Azóta sok mindenen keresztül mentünk Timivel. Úgy érzem, hogy egy új világot nyitott meg számomra. Mindig azt mondja, hogy az érzésre figyelj mert így jobb élni (ezt már én gondolom). Mindig meghallgattam és szavai lassan megértek bennem. Ma már érzem ennek az új életszemlélet hatását, ahogy mondja, dolgozok magamon. Sokkal vidámabbnak és boldogabbnak érzem magam, pedig a minden napjaim nem változtak. Mindig azt mondom másoknak, hogy velem sosem történnek csodák, talán mégis. Ma már pont olyan fontos számomra a Timi által nyújtott fizikai masszázs, mint a lelki.

Mindemellett egy kivételes nőt ismertem meg, akire felnézek és barátomként gondolok rá. Életem legjobb döntése volt hogy felkerestem őt. Utoljára még egy érdekesség: korábban néha halogattam dolgokat, vártam, hogy maguktól megoldódnak. Nagyon örülök, hogy amikor először felhívtam nem haboztam, nem tépelődtem, tudtam, hogy jó lesz nekem.

Mindenkinek ajánlom az Életmód Sziget szolgáltatásait és Timi kezeit.
Edit 2013.12.04


Felfázással küzdök egy éve elég nagy fájdalmaim voltak és a napjaimat is megnehezítette. Mindent kipróbáltam amit hallottam melyek néha beváltak, néha nem azonban akkor is csak pár napig tartott a tünetmentesség. Az első talpmasszázs után fájdalmaim csökkentek és egy év óta először hetek óta nem vagyok felfázva. Sokkal nyugodtabb is vagyok azóta mert nem kell állandóan ezen gondolkodnom, idegeskednem. Aki küzd ilyen gondokkal mint én, nyugodt szívvel ajánlom a Timi féle talpmasszázst.
Judit


Kedves "Szigetlakó" és látogatók!

Először is szeretném neked Timi megköszönni mindazt a szeretetet és odafigyelést, amit nekem adtál az elmúlt lassan egy évben. Erőt, energiát, "ébredést" adtál a nehéz napokban. Hogy találtunk rád? Hm... "véletlen"! Kislányomnak az óvoda miatt komoly fizikai (állandó kruppos köhögés) és lelki tünetei voltak. A köhögést persze orvosilag ráfogták a bacikra, én tudtam, valami nem stimmel, csak nem találtam a megoldást. Azután közel másfél év után tavaly tavasszal mikor lelkileg összetörve abnormálisan kezdett viselkedni (addigra én már egy élő stresszbajnok voltam az ovi témától) javasolta óvónénink Timit. Ez volt a mi kálváriánk. Ez volt az a pont, ahol fény és remény csillant az alagút végén és a remény maximálisan valóra vált Timiben, a kislányom újra jókedvű, vidám és én sem vagyok már ideges. Időközben az anya-gyerek kapcsolat kiegyensúlyozásában is, önbizalom kérdésekben is olyan támogatást kaptam Timitől, amit szavakkal pontosan nem is tudok leírni. A masszázs jótékony hatásaival az elmúlt pár hónapban ismerkedem meg. A kineziológiai kezelések során végig szemezgettem a masszázzsal, hogy vajon milyen lehet és mi az a csoda amit még Timi tud adni. Az, hogy a hasam egy "kezelés" után szebb és feszesebb számomra hihetetlen, de igazi csodaszámba megy, hogy kb két hete egyetlen masszázzsal tette rendbe, szedte ki a mintegy tenyérnyi nagyságú beállt részt a hátamból. A probléma babakocsi cipelés (emeletre) miatt lett elsősorban, és most elmondhatom, hogy - bár azt gondoltam - a hátam már nem lesz a régi: Timi szerencsére erre is rácáfolt. Mozgatom, vizsgálgatom hol, mit érzek, de talán jobb, mint 6 éve. Bizton mondhatom, aki a Szigetre betér, boldogan és elégedetten távozik. Kriszta 2014. január 25


Egy vendégkönyvbe írok, pedig "haza" járok. Hosszú hónapokat ábrándoztam arról, hogy a Makón dolgozó Timihez hogyan juthatok el, mert nála végre kipróbálhatnám milyen egy masszázs. Szerencsére szervi problémámról nem volt tudomásom, de a stressz az én életemet is teljesen átitatta. S ekkor jött a fordulat. Kislányom osztálytársának anyukája beteg lett, akinek Timit ajánlották és én is megerősítettem, hogy biztosan megéri őt megkeresni Makón, mert csak jót hallok róla... S ekkor kiderült, már Szegeden "székel" ábrándozásom megvalósítója. Így nem csak az osztálytárs anyukája, hanem én is megkerestem Timit, aki egy kis csodát művel velem azokon az órákon, amikor nála vagyok. Mellesleg a másik anyuka nőgyógyászati problémája is megoldódott beharangozott műtét előtt a kezelések hatására... És én? Köszönöm jól vagyok! A heti kontroll az életem része lett. Haza szaladok az egészség és a nyugalom szigetére hetente egyszer (legalább) és elhiszem azt, amit Timi mond s sokkal könnyedebben veszem a hétköznapi akadályokat amiket eddig sem kerültem el. A kis varázsló szebbé teszi a rohanó világom, s meg tudok állni nála, sőt feltöltődöm minden egyes alkalommal.
Szeretettel: Éva


Amikor egy jó hangulatú baráti beszélgetést azért kellett félbeszakítani, mert a bokám a duplájára dagadt az ücsörgés miatt és bejelentettem, hogy haza kell mennem borogatni, Timi megnézte, majd felajánlotta, hogy megmasszírozza. Én köszönettel elutasítottam, majd hazamentem borogatni. Bevallom, bár több barátom is jár masszázsra és az egekig dicsérték, nálam ez korábban az úri huncutság-kategóriába tartozott. Nem hittem benne. És a lábam csak dagadt tovább, bár borogattam és felpóckoltam minden este. Végül lesz-ami-lesz alapon ráálltam, hogy Timi megmasszírozza. Amikor felfeküdtem az asztalra, segítséggel tudtam csak a lábaimat felrakni, amikor végzett, le tudtam szállni egyedül, a térdemet be tudtam hajlítani. Két napig nem dagadt be. A következő alkalommal a korlátba kapaszkodva szinte felhúztam magam az emeletre. Lefelé könnyedén jöttem. És néhány napig nem dagadt a bokám. Most már nem szívesen hagyok ki egyetlen alkalmat se, mert szemmel látható a javulás, sokkal jobban érzem magam, megszűnt a fájdalomcsillapítók napi szinten való bekapkodása, esztétikusabb a lábam látványa. Ennyit számít nekem a méregtelenítőmasszázs. Köszönöm, hogy megláttad a problémát.
Dóri 2014. július 4.


Amikor Timihez kezdtem talpmasszázsra járni, titokban reménykedtem, hogy segíteni tud az egészségügyi problémámban. Most, 1 év után, babát várunk feleségemmel... :-) Kitartást mindenkinek!
Feri 2014. július 28.


Kb. 2 éve jártam már Timihez 2 hetente talp és hátmasszázsra (ez az alap számomra ahhoz, hogy 50 éves kor fölött gyógyszer szedése nélkül jól érezzem magam), amikor kerékpáros balesetem volt. Az alkarom csontja sérült meg, aminek következtében pár nap múlva az izmok körül fájdalmassá vált. Ekkor mutattam meg Timinek, aki a méregtelenítő masszázs alkalmazásával eltüntette ezt a fájdalmat. Nem szedtem semmiféle gyógyszert, és mégis jól lettem. A csontjaim szépen javultak. Javaslom a méregtelenítő masszázst mindenféle sérülések után fellépő feszítő érzés megszüntetésére mindenkinek.
Szeretettel: Piroska 2014. augusztus 7.


Hálás vagyok Marcsinak, egyrészt azért, mert nagyon sokat segített rajtam, másrészt azért, mert miután nem tudott tovább velem foglalkozni, ajánlott maga helyett egy szuper barátnőjét.
Ő volt Timi! És Marcsinak igaza volt: Timi egy csodálatos Ember, egy nyugodt, szelíd és szeretetteljes Sziget közepén. Amikor felpörögve, a napi stresszel átitatva, kinyílik előttem az Életmódsziget ajtaja és Timi mosolyogva üdvözöl, belépek és megérint a nyugalom, a szelídség, ami Timiből és a környezetből árad! Az a másfél óra, amíg a keze alatt vagyok, miközben végig beszélgetünk, úgy elszalad, és szinte észrevétlenül, a problémáimra is választ kapok. Timi higgadtan tesz helyre, rak rendet a fejemben és keze nyomán megújul, felfrissül a testem, lelkem.
Kívánok Timinek nagyon sok sikert, jó egészséget, hogy még sokáig élvezhessük jótékony tevékenységét! 
N.Kata 2014. szeptember 24.


Timi energiáit, gyógyító kezeit szinte a kezdetek óta élvezem, ám idén márciusban "új helyzet, állapot" köszöntött be, kismama lettem. A várandósság ideje alatt a legtöbb fórum ellenzi vagy tiltja a masszást, de én azt az elvet vallom, hogy ami nekem jó, az a babának is jó. Timivel egyeztetve abban maradtunk, hogy folytatjuk mind a talp-, mind a hátmasszást, természetesen az "érzékeny" pontok kihagyása mellett, erre Timi, mint szakember figyelt végig a kezelések alatt. 7 hónapos kismamaként fejeztem be az ülő munkát, így addig is nagyon sokat segített abban, hogy a jelentkező hátfájások csillapodjanak, elmúljanak, ill. a II. trimeszter végén jelentkező lábdagadásomat is megszüntette. A masszások alatt és után sem éreztem semmi kellemetlenséget, csupán élveztem a feltöltődést. Így bátran merem ajánlani kismama társaimnak, hogy legalább próbálják ki/ folytassák Timinél a masszírozást mielőtt végleg elutasítják a megoszló véleményekre tekintettel.
Szeged, 2014. 11.26. L. Anita 

 

 

Vissza a lap tetejére

Magunkról | Kínai akupresszúrás masszázs (felnőtt) | Kínai akupresszúrás masszázs (gyerek) | Nyirokmasszázs
Salaktalanítás | Kinezológiai stresszoldás | Hipnomeditáció | Reiki masszázs | Vendégkönyv | Elérhetőség