Szeged, Bécsi krt. 2-4. II/13. Bejelentkezés: 06 20/33-89-891
Fitor Zoltán

Mi a reiki?

A reiki olyan intelligensen viselkedő gyógyító energia, amelynek használatát elsajátítva az ember egészségesebben, jobb közérzettel élheti mindennapjait. A reiki a japán Uszui Mikao tanítása által vált széles körben ismertté, majd az Egyesült Államokon keresztül jutott el a nyugati világba. Ma a földön számos reiki szervezet létezik, melyek gyakorlatában az alapvető elvek azonossága mellett lényeges különbségeket is találhatunk.

Bár a reiki eredetileg a buddhizmushoz kötődik, az általam alkalmazott fokozatok nem kívánnak ideológiai elkötelezettséget, gyakorlójuk a világnézetétől függetlenül sikeresen kezelheti velük mind önmagát, mind másokat.

A fentiekben intelligensen viselkedő energiának írtam le a reikit, mert alkalmazása során ott hat, ahol a legnagyobb szükség van rá. Használójának nem kell attól félnie, hogy valamit elront, ártani sohasem árthat, bizonyos dolgok megtanulására csak a kezelés hatékonyságának fokozása érdekében van szükség. Szomatikus és mentális tünetek megszüntetésében egyaránt hasznos segítséget nyújt, elősegíti a gyógyulást. Kiválóan alkalmas a betegségek megelőzésére is. A reiki kezelés természetesen nem helyettesíti az orvosi segítségnyújtást, de nagyszerű, mellékhatásoktól mentes kiegészítő terápia, amely meggyorsítja a felépülést. A kezelés alatt az emberek legtöbbje tisztán érzi az energia áramlását és az első kedvező változásra utaló jelek sokszor azonnal megmutatkoznak, így nem nehéz meggyőződni arról, hogy egy valóban működő dologgal kerültünk kapcsolatba.

A kezelés során a kezelt személy feltöltődik a reiki energiával, amely támogatja a test öngyógyító folyamatait, a méregtelenítést és segít megteremteni az elme nyugalmát. Annak is kellemes élményt nyújt, aki nem szenved semmilyen betegségtől.

Figyelem! Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek, törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Várom bejelentkező hívását! Fitor Zoltán 06-20/33-89-891

 

Vissza a lap tetejére

Magunkról | Kínai akupresszúrás masszázs (felnőtt) | Kínai akupresszúrás masszázs (gyerek) | Nyirokmasszázs
Salaktalanítás | Kinezológiai stresszoldás | Hipnomeditáció | Reiki masszázs | Vendégkönyv | Elérhetőség