Szeged, Bécsi krt. 2-4. II/13. Bejelentkezés: 06 20/51-71-200
Fitor Tímea

Az igazi gyógyító erő ott van bennünk, csak elő kell csalogatni azzal,
amivel mindig győzni lehet minden felett: IGAZI SZERETETTEL!

Kineziológiai stresszoldás

A One Brain kineziológiával először 2005-ben találkoztam. Miután személyesen is megtapasztaltam rendkívüli hatékonyságát és az általa hozott mély és pozitív változásokat életemben, 2009-ben nagy lelkesedéssel kezdtem el ez irányú tanulmányaimat.

Nagy felismerés volt számomra, hogy a nem kívánt élethelyzeteknek, boldogtalanságunknak, az egészségügyi problémáknak az okát nem a külvilágban, hanem saját magunkban kell keresnünk.

Ez a módszer segíthet abban, hogy a problémáinkat megoldandó feladatként lássuk, és valóban felelősséget vállaljunk azok megoldásában. Megtanított arra, hogy a pozitív változás csak akkor valósulhat meg, ha a bennünk lévő gondolkodás és szemlélet is megváltozik. Segít megszabadulni a múlt fájdalmától, negatív hitrendszerektől, és a jelenben megtenni azokat a lépéseket, amik gondolkodásunk, életszemléletünk átformálásán keresztül vezetnek személyiségünk folyamatos fejlődéséhez.

Mit jelent az, hogy One Brain?

A név az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. A bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol, ami az "üss vagy fuss" reakció néven ismert. Ha az érzelmi stressz állapotából kiszabadulunk, képesek leszünk hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

Hogy működik?

A One Brain technikája a probléma okának megállapításából, korrekciójából és utólagos feladatokból áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak bennünket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekciót az oldási technikák széles skálájából választjuk, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengébb módon távolítsuk el a testből és az elméből. Ezután, ha szükséges, további gyakorlatok végzésére kérjük a pácienst, mintegy házi feladatként.

Hogyan határozza meg a probléma forrását?

Egy különleges technikát használunk ahhoz, hogy visszajelzést kapjunk a hozzánk forduló tudatalatti szintjéről. A kineziológia ezt az eljárást izomtesztelésnek nevezi. Az izom tónusa, vagy tónushiánya jelzi az agy vezérléséből eredő bekapcsolt, illetve kikapcsolt állapotot. A test elraktározza életünk traumáit, minden egyes izomban ott rejlik a története. Az ember fogantatásától kezdve emlékszik mindenre. Agyunk rögzíti az eseményeket és az izmainkon keresztül, ki lehet tesztelni, hogy kivel, mikor, hol, mi történt, ami miatt a jelenben valamilyen problémája adódott.

A kitesztelt korrekció (stresszoldás) hatására módosulnak az eseményekkel, traumákkal kapcsolatos érzelmeink, gondolataink, végül pedig a belső hozzáállásunk. Mindezek következtében helyre tudjuk állítani az öngyógyító erőinket, amelyek elvezetnek a változáshoz.

Az ok, amiért a One Brain módszerben az izomtesztelést használjuk az, hogy nagyon gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez, tiszta választ ad, ami nem képezi további találgatások, magyarázatok és értelmezések alapját.

A One Brain korregresszióval dolgozik. A kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal és a kitesztelt korrekciókkal feloldjuk ezeket a negatív stresszeket.

Amíg nem töröljük a negatív blokkokat, addig mindig ugyanazokat a hibákat fogjuk elkövetni az életünkben. A megoldás érdekében tehát feltárjuk a probléma gyökerét és azokat az életeseményeket, amelyekre épülve létrejött a probléma.

Mennyi idő alatt lesz eredményes a kezelés?

Egyetlen oldás is elegendő lehet, de ezt számos tényező befolyásolja, többek között a kliens akarata. Ha az illető készen áll a változásra, az hamar bekövetkezhet. A stresszoldó azonban csak segítő és bár képes irányítani kliensei tudását és megértését, az eredmény a klienstől függ.

Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Várom bejelentkezését! Lepje meg szeretteit ajándékutalványainkkal!

Vissza a lap tetejére

Magunkról | Kínai akupresszúrás masszázs (felnőtt) | Kínai akupresszúrás masszázs (gyerek) | Nyirokmasszázs
Salaktalanítás | Kinezológiai stresszoldás | Hipnomeditáció | Reiki masszázs | Vendégkönyv | Elérhetőség